marți, 16 mai 2017

Shift, DJ Project feat. Giulia, Nicu Paleru şi Constantin Enceanu concertează la Galaţi

    Ziua de 21 mai 2017 se anunţă plină în concerte şi spectacole în judeţul Galaţi. De ziua Sfinţilor Constantin şi Elena, în multe comune gălăţene se sărbătoreşte hramul satului, prilej pentru primarii din comunele respective să facă surprize loclanicilor şi să aducă în faţa lor artişti de muzică uşoară şi populară îndrăgiţi la nivel naţional. Astfel, în nu mai puţin de şapte localităţi gălăţene, vor fi organizate spectacole: Ghidigeni, Suceveni, Măstăcani, Costache Negri, Bălăbăneşti şi Gohor. Iată şi programul evenimentelor:

Comuna Măstăcani – 21 mai 2017
    Primarul localităţii, Ilie Dănuţ, ne-a declarat că manifestările prilejuite de sărbătorirea Sfinţilor Constantin şi Elena, care coincid cu Ziua comunei, vor începe la ora 12.30 şi se vor desfăşura la Târgul de la Chiraftei. Până la ora 20.00, pe scenă vor urca artişti şi formaţii de muzică populară precum: formaţia Kronos, Doiniţa Flutur, Nicu Paleru, Nicolae Ciubotaru (R.Moldova), dar şi de muzică uşoară: cunoscutul rapper SHIFT şi trupa DJ Project fet. Giulia.


Comuna Ghidigeni şi comuna Gohor – 21 mai 2017
    Distracţie mare se anunţă şi la Ghidigeni, unde, după slujba de dimineaţă de la biserică, de la ora 17.00 începe un spectacol de muzică populară susţinut de Constantin Enceanu şi Angela Rusu. Aceeaşi artişti vor evolua şi în comuna Gohor, alături de grupuri folclorice din Gohor, Tecuci şi Huşi.
Comuna Suceveni – 21 mai 2017
   Primarul comunei Suceveni, Mitrofan Marian, a pregătit pentru Ziua localităţii un spectacol de folclor susţinut de Ansamblul „Doina Covurluiului” din cadrul CCDJ Galaţi şi interpretul Tătaru Meluţă. Locuitorii comunei sunt invitaţi la concert începând cu ora 16.00.
Costache Negri – 21 mai 2017
   Casa Memorială Costache Negri, din comuna cu acelaşi nume, va găzdui începând cu ora 11.00, manifestarea „Întâlnirile de la Mânjina”, dedicată Zilei comunei şi Sfinţilor Constantin şi Elena, aşa cum ne-a declarat Emilia Niculescu, primarul localităţii. Începând cu ora 20.00, la Căminul Cultural se va da startul unul Bal de muzică şi dans, la care sunt aşteptaţi toţi sătenii.
Bălăbăneşti – 21 mai 2017
    Codreanu Dorin, primarul din Bălăbăneşti, are pregătit pentru Hramul satului un program artistic ce va debuta în centrul comunei începând cu ora 13.00, când toată suflarea DIN Bălăbăneşti este aşteptată la horă. „Vom avea o formaţie de lăutari care va întreţine atmosfera de voie bună în acestă zi specială pentru noi. De la ora 20.00 distracţia se mută la Căminul Cultural, unde va fi un program pentru tineret”, ne-a declarat primarul Codreanu Dorin.

    Aşadar, se anunţă un weekend plin de distracţie în comunele din Galaţi. Le urăm, tuturor celor care poartă numele de Constantin şi Elena, un sincer „La mulţi ani!” şi să aibă parte de vreme frumoasă pe 21 mai ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu